chikara-cambodja
Organisatie: Chikara Cambodia

Organisatie: Chikara Cambodia

Stichting Chikara Cambodia richt zich op talentvolle jongeren in Cambodja. Jongeren met lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. Die zich willen inzetten voor de ontwikkeling van hun land. Maar die geen geld hebben om een universitaire studie te betalen. 

Parels van Cambodja

Chickara Cambodia biedt jongeren in Cambodja de kans om te studeren. Daarvoor biedt deze stichting zowel de financiële middelen, als persoonlijke begeleiding en gepaste vakkennis. Tegelijkertijd maakt Chikara Cambodia jongeren bewust van de belangrijke milieu-uitdagingen waar Cambodja voor staat. Zodat zij de kennis die zij tijdens hun studie opdoen, gaan gebruiken om hun land op een duurzame manier verder op te bouwen. Heel praktisch koppelt de stichting daarnaast ook Nederlandse studenten aan de jongeren in het programma. Deze studenten worden gekoppeld aan Cambodjaanse studenten en werken samen aan lokale projecten in het kader van duurzaamheid.

Stichting Smiles of Hope wil een bijdrage leveren aan dit project door het beschikbaar stellen van laptops voor de Cambodjaanse studenten in dit project. Stichting Chikara Cambodia stelt voorts computers om niet beschikbaar, welke door Smiles of Hope in beheer worden genomen en in bruikleen gegeven aan de geselecteerde projecten. Daarnaast werken we samen met het bestuur van de stichting op het gebied van adviezen over en weer over de verdere ontwikkeling van de lopende projecten.

Andere projecten

AngkorHUB Academy

Het doel van AngkorHUB Academy is om het voor jonge Cambodjanen mogelijk te maken om op afstand te werken door hun (digitale) vaardigheden te vergroten. Door jongeren in Siem Reap en Phnom Penh een kans te bieden om hun eigen talenten te ontwikkelen zijn ze beter in staat om ondernemer te worden in het digitale domein. AngkorHUB Academy verzorgd effectieve trainingen die jongeren klaarstomen voor een nieuwe toekomst

Advanced Centre for Empowerment

Stichting Smiles of Hope wil een bijdrage leveren aan dit project door het beschikbaar stellen van laptops en het op regelmatige basis verzorgen van trainingen door professionele trainers. Daarnaast wil de stichting een bijdrage leveren aan het samenstellen van het Curriculum en het faciliteren bij het vinden van klanten in Europa voor Alunmi.

Stichting Smiles of Hope is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) Uw gift is daarom fiscaal aftrekbaar

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van stichting Smiles of Hope? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Albert Schweitzerstraat 39
6836LA  Arnhem

+31 26 845 33 30
info@smilesofhope.nl
KvK 77483642
RSIN 861021629
IBAN:  NL97 INGB 0009 1197 66

CONTACTFORMULIER